Skärtorsdag och Bakken

Igår tog jag Tobbe till Bakken i Danmark. Det var min påskpresent till honom. Så klart visste han inget om det – eller han visste att vi skulle göra något hela dagen men han visste inte vad. Han klurade dock ut ganska snabbt att vi skulle åka till Danmark, men han trodde att vi skulle vara i Köpenhamn. Tji fick han! =)

Klockan 10 begav vi oss iväg – vädret var så där skojjigt, men ju närmare vi kom desto finare blev det och blev faktiskt kalasfint väder. Strålande solsken och vindstilla. Vi hade egentligen alldeles för mycket kläder på oss, men vi hade trevligt ändå. Vi strosade mest runt, spelade lite spel, tävlade i femkamp – som Tobbe vann med 4 poäng – och åt god mat och glass. Och så åkte vi häst och vagn…=) Meningen var att vi skulle äta middag i Helsingör när vi kom hem, men vi kände oss ganska nöjda efter Taco, milkshake och Glass så vi skippade det. Får spara det till en annan gång…=)

Pölse med bröd är ett måste när man är i Danmark!

 

Turen till Bakken blev himla lyckad...=)

 

Detta avgjorde vår femkamp - Pilbåge gjorde att Tobbe vann med 4 poäng..

Detta avgjorde femkampen - Utan pilbågen hade Tobbe inte vunnit..=)

 

Så här glad blir man när man vinner femkampen - Han var dock värd det, kämpade på bra!! =)

Så här glad blir man när man vinner femkampen - fast det var han värd, han kämpade på bra! =)

 

Det här kan man också bli glad över...=)

 

Häst och vagn åkte vi också - men vi valde två vita hästar istället...=)

 

Det blev helt klart en lyckad påskpresent som jag faktiskt tror att Tobbe uppskattade. Jag gjorde det iaf!! =) Dagen avslutade vi med lite mathandling på CityGross inför morgondagen då vi ska ha mina föräldrar här på påskbuffé och sen ta en tura eller två..=) Det brukar bli himla trevligt – dock liiiiiite för mycket dricka men det kan det vara värt…=)

På schemat idag står det inte speciellt mycket. Det enda vi har bestämt är att vi ska byta däck på bilen.. Dumt att köra runt med vinterdäck när det är vår och sol ute.. =)

Lämna ett svar