Sol, bad och snorkling

Igår hade vi en superdag här på Koh Tao.

Vi gick upp tidigt för att träna Muay Thai som vi brukar göra på morgonen. Tobbe han körde så det rök – själv satt jag och tittade på. När jag kom till träningen och skulle börja värma upp kunde jag inte förmå mig själv till att veva på hopprepet ens. Ingen idé att sätta igång och sparkas och slåss då. Så det blev en lugn morgonträning för mig…=)

Efter frukost och efter lite funderande beslöt vi oss för att ta en taxibåt över till en liten ö som ligger bara 15 minuter utanför Koh Tao. Typ Nahn Yang heter den eller något. Oavsett så är det en jättemysig ö men jättefin strand och mycket trevligt snorklningsvatten. Så där spenderade vi nästan hela dagen. Tobbe gick dessutom upp till Viewpoint på ön och tog några fina bilder. Själv är jag inte så intresserad av att klättra i flip flop – vilket jag redan har testat på – så jag stannade på stranden, satt i min solstol och läste min bok. Jag tror att jag njöt minst lika mycket som Tobbe.

Den här bilden möts man av när man tuffar in med båten...

 

 

Fint va? Visst blir man sugen...

Träningen på eftermiddagen hoppade vi båda över. Tobbe gjorde något konstigt med sin nacke så han kunde knappt röra sig och jag hade typ ont överallt. Vilket jag fortfarande har. Benhinnorna är så ömma efter all hopprep att jag knappt kan ha täcket på – been there done that – och ryggmusklerna skriker så fort man rör sig. Hård träning? Tjaa.. det kan man väl säga! Ska försöka pallra mig dit i eftermiddag – är dock inte jättesugen för tillfället. Solen skiner, det är klarblå himmel och poolen lockar mer än ett svettigt gym med hiskeligt mycket mygg… =) Kanske väntar jag till i morgon och kör båda passen då istället… Vi får väl se! Har några timmar kvar att bestämma mig.

Annars har vi bara 2½ dag kvar här på Koh Tao innan det blir en dag i Bangkok och 5 dagar i Vietnam. Det ska bli så skönt att vila från träningen lite. Kanske få en och annan sovmorgon…=) Längtar fortfarande inte hem. Dock saknar jag min säng – och alla nära och kära så klart.

Lämna ett svar