Söndagsmys!

Idag har det verkligen varit söndagsmys. Sovmorgon, efter en mycket trevlig kväll tillsammans med Mia och Stefan med minigolf (gissa vem som vann på 45 poäng?), middag och sällskapsspel. Fortsatte med lite frukost framför UFC (precis som det ska vara på söndagar), lite tvätt och sedan supergod middag hos Mamma och Pappa som bjöd på Tupp.. Ja syster var där också med sin familj..=) Ett kort besök hos Tobbes syster efter middagen och sedan en snabbis hos Annika och Erik fick avsluta vår socialisation… =) Här hemma blev det lite smarrig kvällsmat samtidigt som vi bäddade ner oss i vars en soffa och kollade på film. En riktigt bra sådan för en gångs skull…=) 

Söndagsmys helt enkelt – dock inte riktig söndagsmys. Inte så som det var när man var yngre och bodde hemma. Ett tag innan jag flyttade hemifrån hade jag och mina föräldrar alltid söndagsmys. Det innebar att vi åt något trevligt på kvällen, det kunde vara i princip vad som helst.. lite vad vi kände för. Men det var ändå något speciellt… och så umgicks vi. Tror det var något med att vi insåg att jag skulle flytta och att vi då ville ta vara på tiden. Det var mysigt…=) Nu har dock söndagsmys en annan innebörd. Dock fortfarande väldigt trevligt. =)

Nåja.. det har varit en mycket bra söndag. Har fått veta att vi faktiskt ska fira nyår med Annika och Erik.. De ska nämligen också åka till Thailand…=) Oh yes! We are going back!! =) Fast de kommer 2 veckor efter oss. Ska bli himlans trevligt..=) Nu däremot kallar John Blund.. måste vara pigg i morgon för att orka med allt… =) Lunch med Fia, lite jobb och sen thaiboxning på kvällen. Trevligt ska det bli faktiskt! Och på tal om träning… igår tog jag och Tobbe en runda i Pålsjö Skog. Blev minsann 7 kilometer. Det känns idag ska jag meddela…=)

3 lediga dagar kvar att bara NJUTA! =)
Sov gott mina vänner!

Lämna ett svar