Torsdag – näst sista dagen på Koh Samui

Idag är det torsdag, klockan är 07.50 här hos oss. Vi skippade träningen nu på förmiddagen – känner oss slitna i kroppen båda två. Och Tobbe har dessutom känningar i ryggen. Kanske drar vi oss dit lite senare och kör lite styrketräning istället. Vi får väl se. Kan vara skönt med en vilodag också.

Idag är det dessutom näst sista dagen här på Koh Samui för den här gången. Det verkar som att vi kommer tillbaka hit i slutet på november och stannar ett par veckor. Vi får väl se med det också. Först och främst ska vi njuta på Koh Tao, uppleva en del av Vietnam och även testa Koh Lanta. Det ska bli roligt att få åka iväg och se annat nu. Vi kan Koh Samui typ..=)

Igår fick jag världens finaste present av Tobbe. Vi har visserligen kollat på den ända sedan vi kom hit, men igår köpte han den. Diamanter, safirer och rubiner. Den blänker, glittrar och skiner jättefint! Så nu hoppas jag det kommer många tillfällen när jag kan använda den..=)

Ljuset var inte det bästa - men fin är den!

Jag har tidigare berättat om våra billiga luncher vi brukar äta. De flesta gångerna är det riktigt god mat, men ibland är det så starkt så att man inte kan äta det. Eller Tobbe kan – men inte jag. Dessutom kostar det bara 35 baht/person. Ibland 40. Jag tror det beror på vilka ingredienser det är och vem det är som tar betalt. Om den som tar betalt inte kan engelska är det allra lättast att bara visa ett pekfinger och så betyder det att vi ska betala 100 baht. I vilket fall som helst så är det jättebilligt! Jag kommer sakna det på Koh Tao… =)

Ur 7 olika grytor väljer man vad man vill äta.

Tobbe äter från de tillhörande grönsakerna. Gurkan är godast..=)

Ikväll ska vi ut och äta med våra bekanta en sista gång. Det blir den där goda BBQ-buffén som vi åt för ett par veckor sedan. Den här gången ska jag komma ihåg kameran så att jag kan visa hur det ser ut och hur det går till. Sen är det väl dags att börja packa också. Det är mycket saker som ska ner. Tur att vi inte ska flyga = övervikten sune! Vi ska ju bara åka båt i 2 timmar. Hoppas det inte gungar!

Nåja, nu ska jag ta tag i jobbandet här så att det blir gjort och sen lägga mig vid poolen om solen behagar dyka upp idag. =)

Vi hörs från Koh Tao nästa gång kan jag tänka mig!

Lämna ett svar