When Will He Pop The Question?

Om cirka 6 timmar kommer min päronskrutt hem igen! Det ska bli så skönt!!! Är trött på att vara själv hemma nu…

Idag har jag haft en väldigt effektiv dag.. För det första tog jag mig en riktigt lång sovmorgon. 10.30 vaknaden. När hände det senast?? Minns det inte.. Åt frukost, började tvätta, städadade, åt lunch och sen gick jag en lååååång promenad. Promenade slutade dock på stan och plånboken blev något tunnare. Men det var behövligt och nödvändigt.
Nu har jag dock tvättat klart och sitter här och funderar på livet i allmänhet.. Har dock kommit fram till att jag känner mig redo.. tror jag iaf! När tanken slår in så känns det helt rätt! Så det måste vara så… =) Funderar också vad jag ska äta till mat ikväll… Är inte sugen på något speciellt, men börjar ändå bli hungrig. Och konsum behöver jag inte ens fundera på att gå till.. Världens sämsta affär….

Nåja.. Får väl gå ut och rota i frysen och skafferiet och se vad jag kan skrapa ihop…=)

Hoppas helgen blir kalas mina vänner!

Lämna ett svar